Geen items in verzamellijst

Details

Downloaden
Toevoegen aan verzamellijst
Keuzedeel
Naam Eetcultuur en -wensen - K0032
Omschrijving
In dit keuzedeel leer je meer specifieke kennis over gezonde voeding, allergieën, dieetwensen en duurzaamheid om zo op deze hoge verwachtingen van gasten in te kunnen spelen.
Geldigheidsinformatie Geldig vanaf Geldig tot
01-03-2016
Dossier Kwalificatie Koppeling vanaf Koppeling tot  
Advies en leiding in de verkoop Eerste verkoper (3) 19-05-2017
Verkoopspecialist (3) 19-05-2017
Bediening Gastheer/-vrouw (2) 01-03-2016
Gastronoom/sommelier (4) 19-05-2017
Leidinggevende bediening (4) 19-07-2016
Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (3) 01-03-2016
Brood en banket Zelfstandig werkend bakker (3) 01-03-2016
Dienstverlening Helpende Zorg en Welzijn (2) 01-01-2019
Medewerker facilitaire dienstverlening (2) 01-01-2019
Facilitaire dienstverlening Allround medewerker facilitaire dienstverlening (3) 23-08-2019
Facilitair leidinggevende (4) 23-08-2019
Fastservice 1e Medewerker fastservice (3) 01-03-2016
Medewerker fastservice (2) 01-03-2016
Keuken Gespecialiseerd kok (4) 19-05-2017
Kok (2) 01-03-2016
Leidinggevende keuken (4) 19-07-2016
Zelfstandig werkend kok (3) 01-03-2016
Management retail Manager retail (4) 19-05-2017
Ondernemer horeca/bakkerij Manager/ondernemer horeca (4) 19-07-2016
Meewerkend horeca ondernemer (4) 19-07-2016
Patisserie Patissier (4) 22-05-2021
Verkoop Verkoper (2) 19-05-2017
Vers: Vakmanschap & ambacht Medewerker vers (2) 12-10-2016
Vakbekwaam medewerker vers (3) 12-10-2016
Vers: Vakmanschap & ambacht (Gewijzigd 2021) Medewerker vers (2) 01-08-2021
Vakbekwaam medewerker vers (3) 01-08-2021
Cross-over kwalificatie Koppeling vanaf Koppeling tot  
Allround hospitality medewerker 09-01-2019
Food professional 01-08-2019
Food specialist 01-08-2019
Leidinggevende international hospitality 01-08-2017
Medewerker food en hospitality 01-04-2020
Medewerker kinderopvang, onderwijs en bewegen 01-04-2020
Voeding- en leefstijladviseur 01-08-2021