Keuzedeel | ||
---|---|---|
Naam | Eetcultuur en -wensen - K0032 | |
Omschrijving | In dit keuzedeel leer je meer specifieke kennis over gezonde voeding, allergieën, dieetwensen en duurzaamheid om zo op deze hoge verwachtingen van gasten in te kunnen spelen. |
|
Geldigheidsinformatie | Geldig vanaf | Geldig tot |
01-03-2016 |
Cross-over kwalificatie | Koppeling vanaf | Koppeling tot | |
---|---|---|---|
Allround hospitality medewerker | 09-01-2019 |
![]() |
|
Food professional | 01-08-2019 |
![]() |
|
Food specialist | 01-08-2019 |
![]() |
|
Leidinggevende international hospitality | 01-08-2017 |
![]() |
|
Medewerker food en hospitality | 01-04-2020 |
![]() |
|
Medewerker kinderopvang, onderwijs en bewegen | 01-04-2020 |
![]() |
|
Voeding- en leefstijladviseur | 01-08-2021 |
![]() |