Geen items in verzamellijst

Details

Downloaden
Toevoegen aan verzamellijst
Kwalificatie
Naam Patissier
Omschrijving
De Patissier heeft een coördinerende, aansturende, regelende, controlerende en signalerende rol. Daarnaast heeft hij een uitvoerende rol. De Patissier is verantwoordelijk voor zijn eigen werkzaamheden. Hij is verantwoordelijk voor het vervaardigen van excellente patisserieproducten. Daarnaast ontwerpt en creëert hij (gevraagd en ongevraagd) originele en exclusieve nieuwe delicatessen zodat het productaanbod aantrekkelijk, aanlokkelijk en vernieuwend blijft. Hij werkt hierbij inhoudelijk nauw samen met de eindverantwoordelijke (afhankelijk van de bedrijfssituatie is dat de ondernemer of, indien hij zelf géén leiding geeft, aan zijn direct leidinggevende). Om de continuïteit van de kwaliteit van de originele en exclusieve patisserieproducten te waarborgen, wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van standaardprocedures en methoden die gelden voor het vigerende (bedrijfs)productaanbod. Bij het ontwikkelen van nieuwe exclusieve patisserieproducten is hij de creatieve verantwoordelijke. Van de Patissier wordt verwacht dat hij die standaardprocedures en methoden evalueert en optimaliseert. De Patissier is voor collega’s een voorbeeld en er gaat van hem een inspirerende en stimulerende werking uit. Hij vervult de rol van coach en voorbeeld op een zorgvuldige wijze. Hij draagt bij aan een goede werksfeer door op een collegiale manier samen te werken.
Niveau 4
Geldigheidsinformatie Crebo Geldig vanaf Inschrijven tot Diplomeren tot
94241 01-08-2008 01-08-2016 01-08-2022
Dossier Code Geldig vanaf Inschrijven tot Expiratiedatum  
Brood en banket 94220 01-08-2008 01-08-2012 01-08-2015  
94220 01-08-2008 01-08-2012 01-08-2015  
94230 01-08-2008 01-08-2012 01-08-2016  
94230 01-08-2008 01-08-2012 01-08-2016  
94230 01-08-2008 01-08-2012 01-08-2016  
94240 01-08-2008 01-08-2016 01-08-2022  
94240 01-08-2008 01-08-2016 01-08-2022