Geen items in verzamellijst

Details

Downloaden
Toevoegen aan verzamellijst
Keuzedeel
Naam Voeding, procestechniek - K0380
Omschrijving
Het keuzedeel beschrijft de kennis en vaardigheden die een beginnend beroepsbeoefenaar nodig heeft als hij in de voedingsindustrie wil gaan werken. Kennis over voedselveiligheid, HACCP en gevaren waaraan voedingsmiddelen blootstaan (bederf, besmetting) en de gevolgen die dat heeft voor consumenten, spelen een belangrijke rol evenals het nemen van maatregelen ter voorkoming van gevaren.
Geldigheidsinformatie Geldig vanaf Geldig tot
01-03-2016
Dossier Kwalificatie Koppeling vanaf Koppeling tot  
Middenkader Engineering Technicus engineering (4) 21-01-2017
Procestechniek Operator C (4) 01-03-2016
Procestechniek (Gewijzigd 2022) Operator C (4) Concept
Vers: Vakmanschap & ambacht Vakbekwaam medewerker vers (3) 19-07-2017
Vers: Vakmanschap & ambacht (Gewijzigd 2021) Vakbekwaam medewerker vers (3) 01-08-2021