Keuzedeel | ||
---|---|---|
Naam | Voeding, procestechniek - K0380 | |
Omschrijving | Het keuzedeel beschrijft de kennis en vaardigheden die een beginnend beroepsbeoefenaar nodig heeft als hij in de voedingsindustrie wil gaan werken. Kennis over voedselveiligheid, HACCP en gevaren waaraan voedingsmiddelen blootstaan (bederf, besmetting) en de gevolgen die dat heeft voor consumenten, spelen een belangrijke rol evenals het nemen van maatregelen ter voorkoming van gevaren. |
|
Geldigheidsinformatie | Geldig vanaf | Geldig tot |
01-03-2016 |
Dossier | Kwalificatie | Koppeling vanaf | Koppeling tot | |
---|---|---|---|---|
Engineering (Gewijzigd 2023) | Commercieel technicus engineering (4) | 01-03-2024 | ||
Technicus engineering (4) | 01-08-2023 | |||
Middenkader Engineering | Commercieel technicus engineering (4) | 01-03-2024 | ||
Technicus engineering (4) | 21-01-2017 | |||
Operationele Techniek (Gewijzigd 2017) | Allround operationeel technicus (4) | 01-03-2024 | ||
Operationeel technicus (3) | 01-03-2024 | |||
Procestechniek | Operator C (4) | 01-03-2016 | ||
Procestechniek (Gewijzigd 2022) | Operator C (4) | 01-08-2022 | ||
Vers: Vakmanschap & ambacht | Vakbekwaam medewerker vers (3) | 19-07-2017 | ||
Vers: Vakmanschap & ambacht (Gewijzigd 2021) | Vakbekwaam medewerker vers (3) | 01-08-2021 |