Geen items in verzamellijst

Details

Downloaden
Toevoegen aan verzamellijst
Kwalificatie
Naam Zelfstandig werkend banketbakker
Omschrijving
De rol van de Zelfstandig werkend banketbakker is uitvoerend en controlerend van aard. De uitvoerende rol is die van het bereiden van de producten. De controlerende rol volgt daarop bij de productencontrole. Daarnaast maakt hij de planning en verdeelt hij het werk op basis van de productielijst.Hij kan zijn werkzaamheden zelfstandig uitvoeren. Hij is verantwoordelijk voor zijn eigen takenpakket en heeft daarbij een collectieve verantwoordelijkheid ten opzichte van de totale productie. Met name de verantwoordelijkheid voor continu kwalitatief goede banketproducten ligt bij de Zelfstandig werkend banketbakker. Hij draagt bij aan een goede werksfeer door op een collegiale manier samen te werken. Hij draagt geen hiƫrarchische verantwoordelijkheden voor anderen. Wel werkt een Zelfstandig werkend banketbakker nieuwe collega's in en houdt tijdens de werkzaamheden supervisie.De Zelfstandig werkend banketbakker is verantwoordelijk voor een aantal extra taken, zoals het voorraadbeheer van de grondstoffen en de te maken (tussen)producten, het opstellen van een planning en het bestellen van grondstoffen en (tussen)producten.
Niveau 3
Geldigheidsinformatie Crebo Geldig vanaf Inschrijven tot Diplomeren tot
95748 01-08-2012 01-08-2016 01-08-2021
Dossier Code Geldig vanaf Inschrijven tot Expiratiedatum  
Brood en banket 22181 01-08-2012 01-08-2016 01-08-2022