Geen items in verzamellijst

Details

Downloaden
Toevoegen aan verzamellijst
Kwalificatie
Naam Manager voeding
Omschrijving
De manager voeding heeft een coördinerende, signalerende, controlerende en leidinggevende rol. Hij heeft een voorbeeldrol bij het werken volgens de bedrijfsprocedures. Bij deelname aan projecten buiten de eigen afdeling heeft hij een adviserende rol. Hij is verantwoordelijk voor het productieproces; dat betekent dat hij verantwoordelijkheid draagt voor zijn eigen werk en het werk van medewerkers aan de productielijn(en) binnen de afdeling. Bij werkzaamheden in ploegendienst is hij, bij afwezigheid van de chef, de ‘vervanger’ van de chef. Vaak heeft hij ook de eindverantwoordelijkheid voor de eigen afdeling. Hij is verantwoordelijk voor de efficiënte productie van voedings- en genotmiddelen of efficiënte verpakking van voedingsmiddelen. De producten mogen de gezondheid van de consument op geen enkele wijze schaden. Daarnaast heeft hij de verantwoordelijkheid voor een aantal typische afdelingsmanagementtaken, zoals de urenverantwoording, het ziekteverzuimbegeleiding, teamontwikkeling, werkoverleg, toepassen van procedures inzake arbeidsomstandigheden en het toepassen van maatregelen ter voorkoming, beperking en beheersing van veiligheids-, gezondheids- en welzijnsrisico’s. De manager voeding is medeverantwoordelijk voor het werken binnen de afdelingsbudgetten.
Niveau 4
Geldigheidsinformatie Crebo Geldig vanaf Inschrijven tot Diplomeren tot
97542 01-08-2008 01-08-2016 01-08-2022
Dossier Code Geldig vanaf Inschrijven tot Expiratiedatum  
Voedingsmanagement 97540 01-08-2008 01-08-2016 01-08-2022  
97540 01-08-2008 01-08-2016 01-08-2022