Geen items in verzamellijst

Details

Downloaden
Toevoegen aan verzamellijst
Kwalificatie
Naam Traiteur vers
Omschrijving
De traiteur vers is verantwoordelijk voor alle vakspecialistische werkzaamheden met betrekking tot het traiteursaanbod. Hij houdt zich bezig met de planning en inzet van collega's. Hij innoveert door bestaande recepten aan te passen en/of nieuwe recepten te bedenken. Vanwege zijn expertise stuurt hij waar nodig zijn collega's aan in het bereiden van traiteursproducten. Hij motiveert zijn collega's door zijn aanstekelijke enthousiasme voor het versaanbod.
Niveau 3
Geldigheidsinformatie Crebo Geldig vanaf Inschrijven tot Diplomeren tot  
25702 01-08-2021  
Overige documenten Beroepsbeschrijving.pdf
Dossier Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot  
Vers: Vakmanschap & ambacht ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 3 K0262 01-08-2021
Belevingsgericht werken K0790 01-08-2021
Digitale vaardigheden basis K0022 01-08-2021
Digitale vaardigheden gevorderd K0023 01-08-2021
Diversiteit K0024 29-01-2022
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs K0959 01-08-2021
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs K0960 01-08-2021
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs K0961 01-08-2021
Engels A1/A2 in het beroepsonderwijs K0984 01-08-2021
Engels A2/B1 K0802 01-08-2021
Engels B1/B2 K0803 01-08-2021
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0985 01-08-2021
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs K0986 01-08-2021
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs K0987 01-08-2021
Fries in de beroepscontext A2 K0509 01-08-2021
Fries in de beroepscontext B1 K0510 01-08-2021
Inleiding in de voedingstechnologie K0474 01-08-2021
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 3 K0225 01-08-2021
Internationaal I: bewustzijn (interculturele) diversiteit K0055 01-08-2021
Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO) K1122 01-08-2021