Geen items in verzamellijst

Details

Downloaden
Toevoegen aan verzamellijst
Dossier
Naam Boulangerie
Omschrijving
De boulanger is een ware vakman met passie voor brood(producten). Hij is innoverend, flexibel, steeds op zoek naar producten die aansluiten bij trends en klantenwensen. Hij werkt zorgvuldig en hygiënisch. Hij is sociaal en communicatief vaardig, empathisch en kan collega's begeleiden en motiveren. Hij is een echte teamspeler en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Hij draagt bij aan een goede werksfeer door op een collegiale manier samen te werken.
Geldigheidsinformatie Crebo Geldig vanaf Inschrijven tot Expiratiedatum  
23250 01-08-2019  
Eisen mbo-certificaten    
Overige documenten Verantwoordingsinformatie.pdf
Kwalificatie Niveau Crebo Geldig vanaf Inschrijven tot Diplomeren tot  
Boulanger 4 25614 01-08-2019
Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot    
ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 4 K0263 23-08-2019  
Belevingsgericht werken K0790 23-08-2019  
Digitale vaardigheden gevorderd K0023 23-08-2019  
Diversiteit K0024 29-01-2022  
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs K0959 23-08-2019  
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs K0960 23-08-2019  
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs K0961 23-08-2019  
Duurzaamheid in het beroep D K0031 23-08-2019  
Engels B1/B2 K0803 23-08-2019  
Excellent vakmanschap K1273 Concept  
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0985 23-08-2019  
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs K0986 23-08-2019  
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs K0987 23-08-2019  
Fries in de beroepscontext A2 K0509 23-08-2019  
Fries in de beroepscontext B1 K0510 23-08-2019  
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 4 K0226 23-08-2019  
Internationaal I: overbruggen (interculturele) diversiteit K0210 23-08-2019  
Internationaal II: werken in het buitenland K0202 23-08-2019  
Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO) K1122 13-05-2020