Geen items in verzamellijst

Details

Downloaden
Toevoegen aan verzamellijst
Kwalificatie
Naam Boulanger
Omschrijving
De boulanger is een ware vakman met passie voor brood(producten). Hij is innoverend, flexibel, steeds op zoek naar producten die aansluiten bij trends en klantenwensen. Hij werkt zorgvuldig en hygiƫnisch. Hij is sociaal en communicatief vaardig, empathisch en kan collega's begeleiden en motiveren. Hij is een echte teamspeler en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Hij draagt bij aan een goede werksfeer door op een collegiale manier samen te werken.
Niveau 4
Geldigheidsinformatie Crebo Geldig vanaf Inschrijven tot Diplomeren tot  
25614 01-08-2019  
Overige documenten Beroepsbeschrijving.pdf
Dossier Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot  
Boulangerie ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 4 K0263 23-08-2019
Belevingsgericht werken K0790 23-08-2019
Digitale vaardigheden gevorderd K0023 23-08-2019
Diversiteit K0024 29-01-2022
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs K0959 23-08-2019
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs K0960 23-08-2019
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs K0961 23-08-2019
Duurzaamheid in het beroep D K0031 23-08-2019
Engels B1/B2 K0803 23-08-2019
Excellent vakmanschap K1273 Concept
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0985 23-08-2019
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs K0986 23-08-2019
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs K0987 23-08-2019
Fries in de beroepscontext A2 K0509 23-08-2019
Fries in de beroepscontext B1 K0510 23-08-2019
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 4 K0226 23-08-2019
Internationaal I: overbruggen (interculturele) diversiteit K0210 23-08-2019
Internationaal II: werken in het buitenland K0202 23-08-2019
Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO) K1122 13-05-2020