Dossier | |||||
---|---|---|---|---|---|
Naam | Vers: Vakmanschap & industrie | ||||
Omschrijving |
De vakman versindustrie draagt zorg voor veilig voedsel en is zich bewust van het werken met verse producten. Het zorgvuldig werken en voortdurende aandacht voor voedselveiligheid is noodzakelijk om gevaar voor de gezondheid te voorkomen. Hij werkt hygiënisch en zorgt voor een goede persoonlijke hygiëne. Hij werkt volgens de kwaliteitseisen van het bedrijf, in het kader van voedselveiligheid en productaansprakelijkheid. Hij is zich bewust van de verschillende stappen in het productieproces. Hij kent de gevolgen van zijn eigen handelen en het afbreukrisico. Hij streeft naar kwaliteitsverbetering in proces en product, door actie te ondernemen bij bijvoorbeeld storingen en deze binnen zijn eigen bevoegdheid op te lossen. De vakman versindustrie is kwaliteitsbewust, flexibel inzetbaar en beschikt over aanpassingsvermogen om te kunnen omgaan met veranderingen in het proces en product.
|
||||
Geldigheidsinformatie | Crebo | Geldig vanaf | Inschrijven tot | Expiratiedatum | |
23227 | 01-08-2017 | ||||
Eisen mbo-certificaten | |||||
Overige documenten | Verantwoordingsinformatie.pdf |