Geen items in verzamellijst

Details

Downloaden
Toevoegen aan verzamellijst
Kwalificatie
Naam Vakexpert voeding, kwaliteit en productontwikkeling
Omschrijving
De beginnend beroepsbeoefenaar is de verbindende schakel tussen kwaliteit en voeding. De beginnend beroepsbeoefenaar heeft inzicht in en continu aandacht voor de kwaliteit en het verbeteren of vernieuwen van de voeding en het bijbehorende proces. De beginnend beroepsbeoefenaar is gericht op maatschappelijke ontwikkelingen die van invloed zijn op de kwaliteit van voeding en speelt daarop in. De beginnend beroepsbeoefenaar is continu alert op veranderende (inter)nationale kwaliteitsnormen en de invloed daarvan op de eigen bedrijfsprocessen en heeft voortdurend aandacht voor de herkomst daarvan en spreekt medewerkers aan op hun gedrag als dat kwaliteits-, veiligheids- en milieurisico's met zich meebrengt. De beginnend beroepsbeoefenaar kan een werkplek hebben op de werkvloer of in een ruimte voor kwaliteitscontroles en neemt deel aan interne en externe projecten/onderzoeken, bijvoorbeeld op het gebied van productoptimalisatie of -vernieuwing.
Niveau 4
Geldigheidsinformatie Crebo Geldig vanaf Inschrijven tot Diplomeren tot  
25980 01-08-2024  
Overige documenten Beroepsbeschrijving.pdf
Dossier Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot  
Voeding ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 4 K0263 01-08-2024
Brede verbetermethoden en -technieken K0858 27-11-2023
Digitale vaardigheden gevorderd K0023 01-08-2024
Diversiteit K0024 01-08-2024
Doorstroom groen hbo K0601 01-08-2024
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs K0959 01-08-2024
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs K0960 01-08-2024
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs K0961 01-08-2024
Duurzaamheid in het beroep D K0031 01-08-2024
Engels B1/B2 K0803 01-08-2024
Fooddesign K0283 01-08-2024
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0985 01-08-2024
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs K0986 01-08-2024
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs K0987 01-08-2024
Fries in de beroepscontext A2 K0509 01-08-2024
Fries in de beroepscontext B1 K0510 01-08-2024
Hospitality/catering K0352 01-08-2024
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 4 K0226 01-08-2024
Internationaal I: overbruggen (interculturele) diversiteit K0210 01-08-2024
Internationaal II: werken in het buitenland K0202 01-08-2024
Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO) K1122 01-08-2024