Navigatie overslaan
Login
Geen items in verzamellijst
Navigatie overslaan
Zoeken
Dossieroverzicht
Lijsten
Overlap
Details
Terug naar zoekresultaten
Downloaden
Toevoegen aan verzamellijst
Kwalificatie
Naam
Patissier
Omschrijving
nvt
Niveau
4
Geldigheidsinformatie
Crebo
Geldig vanaf
Inschrijven tot
Diplomeren tot
25183
01-08-2015
01-08-2022
01-08-2028
Overige documenten
Beroepsbeschrijving.pdf
Dossier
Keuzedeel
Code
Koppeling vanaf
Koppeling tot
Patisserie
Basismanagement
K0008
01-03-2016
Belevingsgericht werken
K0790
04-01-2018
Digitale vaardigheden gevorderd
K0023
19-07-2016
Diversiteit
K0024
29-01-2022
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs
K0959
01-04-2018
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs
K0960
01-04-2018
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs
K0961
01-04-2018
Duits in de beroepscontext A2
K0025
01-03-2016
01-10-2018
Duits in de beroepscontext B1
K0026
01-03-2016
01-10-2018
Duurzaamheid in het beroep D
K0031
01-03-2016
Eetcultuur en -wensen
K0032
22-05-2021
Engels B1/B2
K0803
19-07-2017
Engels in de beroepscontext B2
K0036
01-03-2016
19-01-2018
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs
K0985
01-07-2018
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs
K0986
01-07-2018
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs
K0987
01-07-2018
Frans in de beroepscontext A2
K0039
01-03-2016
01-01-2019
Frans in de beroepscontext B1
K0040
01-03-2016
01-01-2019
Fries in de beroepscontext A2
K0509
19-07-2016
Fries in de beroepscontext B1
K0510
19-07-2016
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 4
K0226
01-03-2016
Internationaal I: overbruggen (interculturele) diversiteit
K0210
01-03-2016
Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO)
K1122
13-05-2020