Geen items in verzamellijst

Details

Downloaden
Toevoegen aan verzamellijst
Dossier
Naam Bediening
Omschrijving
De medewerker in de bediening verkoopt gastvrijheid in de gastvrijheidssector. Hij is gericht op het verlenen van service en dienstbetoon passend binnen de formule van het bedrijf. Het omgaan met gasten en het aansluiten bij de wensen, behoeften en beleving van de gast staat hierbij centraal. Er moet rekening gehouden worden met een grote variatie van bestelmogelijkheden, maar ook met de onvoorspelbaarheid van behoeften en wensen van de gast. Het kenmerkende van het beroep is de mate van dienstverlening. De medewerker bediening heeft echter ook een commerciële instelling en is zich bewust van de relatie tussen kosten en baten. Hij creëert en bewaakt de sfeer vanuit het gastvrijheidsconcept en sociaal-hygiënisch beleid en op basis hiervan benadert hij de gast. De medewerker in de bediening heeft aantoonbare bereidheid om zich extra in te zetten en extra krachtinspanning te tonen bij werkdruk als gevolg van pieken in het werkaanbod.
Geldigheidsinformatie Crebo Geldig vanaf Inschrijven tot Expiratiedatum  
23081 01-08-2015  
Eisen mbo-certificaten    
Overige documenten Verantwoordingsinformatie.pdf
Kwalificatie Niveau Crebo Geldig vanaf Inschrijven tot Diplomeren tot  
Gastheer/-vrouw 2 25168 01-08-2015
Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot    
ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 2 K0003 01-03-2016  
Barista basis K1224 Concept  
Bereiden van eenvoudige gerechten K1014 01-10-2018  
Bereidt gerechten K0010 01-03-2016 01-04-2019  
Bierkennis K0957 01-10-2018  
Digitale vaardigheden basis K0022 19-07-2016  
Drankenkennis 1, alcoholvrije dranken K0983 01-07-2018  
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs K0959 01-04-2018  
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs K0960 01-04-2018  
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs K0961 01-04-2018  
Duits in de beroepscontext A2 K0025 01-03-2016 01-10-2018  
Duits in de beroepscontext B1 K0026 01-03-2016 01-10-2018  
Duurzaamheid in het beroep B K0029 01-03-2016  
Eetcultuur en -wensen K0032 01-03-2016  
Engels A1/A2 in het beroepsonderwijs K0984 01-07-2018  
Engels A2/B1 K0802 19-07-2017  
Engels B1/B2 K0803 19-07-2017  
Engels in de beroepscontext A2 K0034 01-03-2016 01-01-2019  
Engels in de beroepscontext B1 K0035 01-03-2016 19-01-2018  
Excellent vakmanschap K1273 Concept  
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0985 01-07-2018  
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs K0986 01-07-2018  
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs K0987 01-07-2018  
Frans in de beroepscontext A2 K0039 01-03-2016 01-01-2019  
Frans in de beroepscontext B1 K0040 01-03-2016 01-01-2019  
Fries in de beroepscontext A2 K0509 19-07-2016  
Fries in de beroepscontext B1 K0510 19-07-2016  
Gastvrijheid in de zorg K0153 01-03-2016  
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 2 K0224 01-03-2016  
Internationaal I: bewustzijn (interculturele) diversiteit K0055 01-03-2016  
Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO) K1122 13-05-2020  
Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw 3 25171 01-08-2015
Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot    
ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 3 K0262 01-03-2016  
Barista basis K1224 Concept  
Belevingsgericht werken K0790 04-01-2018 01-10-2018  
Bereiden van eenvoudige gerechten K1014 01-10-2018  
Bereidt gerechten K0010 01-03-2016 01-04-2019  
Bierkennis K0957 01-10-2018  
Digitale vaardigheden basis K0022 19-07-2016  
Digitale vaardigheden gevorderd K0023 19-07-2016  
Diversiteit K0024 29-01-2022  
Drankenkennis 2, alcoholhoudende dranken K1015 01-10-2018  
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs K0959 01-04-2018  
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs K0960 01-04-2018  
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs K0961 01-04-2018  
Duits in de beroepscontext A2 K0025 01-03-2016 01-10-2018  
Duits in de beroepscontext B1 K0026 01-03-2016 01-10-2018  
Duurzaamheid in het beroep C K0030 01-03-2016  
Eetcultuur en -wensen K0032 01-03-2016  
Engels A2/B1 K0802 29-10-2019  
Engels B1/B2 K0803 19-07-2017  
Engels in de beroepscontext B1 K0035 01-03-2016 19-01-2018  
Excellent vakmanschap K1273 Concept  
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0985 01-07-2018  
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs K0986 01-07-2018  
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs K0987 01-07-2018  
Frans in de beroepscontext A2 K0039 01-03-2016 01-01-2019  
Frans in de beroepscontext B1 K0040 01-03-2016 01-01-2019  
Fries in de beroepscontext A2 K0509 19-07-2016  
Fries in de beroepscontext B1 K0510 19-07-2016  
Gastvrijheid in de zorg K0153 01-03-2016  
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 3 K0225 01-03-2016  
Internationaal I: bewustzijn (interculturele) diversiteit K0055 01-03-2016  
Internationaal II: werken in het buitenland K0202 01-03-2016  
Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO) K1122 13-05-2020  
Gastronoom/sommelier 4 25169 01-08-2015
Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot    
ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 4 K0263 01-03-2016  
Barista basis K1224 Concept  
Belevingsgericht werken K0790 04-01-2018  
Digitale vaardigheden gevorderd K0023 19-07-2016  
Diversiteit K0024 29-01-2022  
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs K0959 01-04-2018  
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs K0960 01-04-2018  
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs K0961 01-04-2018  
Duits in de beroepscontext A2 K0025 01-03-2016 01-10-2018  
Duits in de beroepscontext B1 K0026 01-03-2016 01-10-2018  
Duurzaamheid in het beroep D K0031 01-03-2016  
Eetcultuur en -wensen K0032 19-05-2017  
Engels B1/B2 K0803 19-07-2017  
Engels in de beroepscontext B2 K0036 01-03-2016 19-01-2018  
Excellent vakmanschap K1273 Concept  
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0985 01-07-2018  
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs K0986 01-07-2018  
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs K0987 01-07-2018  
Frans in de beroepscontext A2 K0039 01-03-2016 01-01-2019  
Frans in de beroepscontext B1 K0040 01-03-2016 01-01-2019  
Fries in de beroepscontext A2 K0509 19-07-2016  
Fries in de beroepscontext B1 K0510 19-07-2016  
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 4 K0226 01-03-2016  
Internationaal I: overbruggen (interculturele) diversiteit K0210 01-03-2016  
Internationaal II: werken in het buitenland K0202 01-03-2016  
Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO) K1122 13-05-2020  
Leidinggevende bediening 4 25170 01-08-2015
Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot    
ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 4 K0263 01-03-2016  
Barista basis K1224 Concept  
Belevingsgericht werken K0790 04-01-2018 01-10-2018  
Bereiden van eenvoudige gerechten K1014 01-10-2018  
Bereidt gerechten K0010 19-05-2017 01-04-2019  
Bierkennis K0957 01-10-2018  
Digitale vaardigheden gevorderd K0023 19-07-2016  
Diversiteit K0024 29-01-2022  
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs K0959 01-04-2018  
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs K0960 01-04-2018  
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs K0961 01-04-2018  
Duits in de beroepscontext A2 K0025 01-03-2016 01-10-2018  
Duits in de beroepscontext B1 K0026 01-03-2016 01-10-2018  
Duurzaamheid in het beroep D K0031 01-03-2016  
Eetcultuur en -wensen K0032 19-07-2016  
Engels B1/B2 K0803 19-07-2017  
Engels in de beroepscontext B2 K0036 01-03-2016 19-01-2018  
Excellent vakmanschap K1273 Concept  
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0985 01-07-2018  
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs K0986 01-07-2018  
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs K0987 01-07-2018  
Frans in de beroepscontext A2 K0039 01-03-2016 01-01-2019  
Frans in de beroepscontext B1 K0040 01-03-2016 01-01-2019  
Fries in de beroepscontext A2 K0509 19-07-2016  
Fries in de beroepscontext B1 K0510 19-07-2016  
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 4 K0226 01-03-2016  
Internationaal I: overbruggen (interculturele) diversiteit K0210 01-03-2016  
Internationaal II: werken in het buitenland K0202 01-03-2016  
Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO) K1122 13-05-2020