Geen items in verzamellijst

Details

Downloaden
Toevoegen aan verzamellijst
Kwalificatie
Naam Leidinggevende leisure & hospitality
Omschrijving
De Leidinggevende leisure & hospitality is verantwoordelijk voor een goed afgestemd, afwisselend en aantrekkelijk activiteitenprogramma dat aansluit bij wensen van klanten/gasten en doelstellingen van de organisatie. Hij is alert op trends en ontwikkelingen in de omgeving en/of bij andere afdelingen van de organisatie en vertaalt deze naar (nieuwe) mogelijkheden voor het activiteitenprogramma. Hij neemt in de organisatie van activiteiten het voortouw en is het eerste aanspreekpunt voor collega's. In samenwerking met collega’s voert hij activiteiten uit. De essentiële beroepshouding is gastvrij, enthousiast, sociaal, communicatief, organisatorisch sterk en proactief. Hij legt verbanden tussen omgeving, werkzaamheden van het team en resultaten. In de vertaalslag van de omgeving naar het activiteitenprogramma is hij creatief en laat hij onderscheidend vermogen zien. Hij kan goed plannen en organiseren, heeft probleemoplossend vermogen en handelt creatief en flexibel in het oplossen van problemen. Hij moet verschillende groepen mensen kunnen enthousiasmeren en goed kunnen samenwerken in een team. Hij heeft verantwoordelijkheidsgevoel en ziet actief toe op veiligheid van werkzaamheden, activiteiten en klanten/gasten. Hij voert zijn werkzaamheden uit in een vrijtetijdscontext. Het resultaat van het beroep is goed georganiseerde en begeleide activiteiten, welke volgens plan zijn uitgevoerd, van voldoende kwaliteit zijn en aansluiten bij de wensen van de klant/gast en ontwikkelingen in de omgeving.
Niveau 4
Geldigheidsinformatie Crebo Geldig vanaf Inschrijven tot Diplomeren tot  
25351 01-08-2015 01-08-2020 01-08-2026  
Overige documenten Beroepsbeschrijving.pdf
Dossier Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot  
Travel, Leisure & Hospitality ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 4 K0263 01-03-2016
Belevingsgericht werken K0790 04-01-2018 01-10-2018
Bereiden van eenvoudige gerechten K1014 01-10-2018
Bereidt gerechten K0010 12-10-2016 01-04-2019
Catering K0017 19-07-2016
Digitale vaardigheden gevorderd K0023 01-03-2016
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs K0959 01-04-2018
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs K0960 01-04-2018
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs K0961 01-04-2018
Duits in de beroepscontext A2 K0025 01-03-2016 01-10-2018
Duits in de beroepscontext B1 K0026 01-03-2016 01-10-2018
Duurzaamheid in het beroep D K0031 01-03-2016
Engels in de beroepscontext B2 K0036 01-03-2016 19-01-2018
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0985 01-07-2018
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs K0986 01-07-2018
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs K0987 01-07-2018
Frans in de beroepscontext A2 K0039 01-03-2016 01-01-2019
Frans in de beroepscontext B1 K0040 01-03-2016 01-01-2019
Fries in de beroepscontext A2 K0509 19-07-2016
Fries in de beroepscontext B1 K0510 19-07-2016
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 4 K0226 01-03-2016
Internationaal I: overbruggen (interculturele) diversiteit K0210 01-03-2016
Internationaal II: werken in het buitenland K0202 01-03-2016
Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO) K1122 13-05-2020