Keuzedeel | ||
---|---|---|
Naam | Wijnkennis 2 - K0188 | |
Omschrijving | In dit keuzedeel zijn specialistische kennis en vaardigheden opgenomen rondom het beoordelen en adviseren van wijn. Deze kennis kan ingezet worden bij het combineren van wijnen en spijzen. |
|
Geldigheidsinformatie | Geldig vanaf | Geldig tot |
01-03-2016 |
Dossier | Kwalificatie | Koppeling vanaf | Koppeling tot | |
---|---|---|---|---|
Bediening | Leidinggevende bediening (4) | 01-03-2016 |
![]() |
|
Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (3) | 01-03-2016 |
![]() |
||
Evenementenorganisatie | Medewerker evenementenorganisatie (4) | 17-03-2023 |
![]() |
|
Facilitair leidinggeven | Facilitair leidinggevende (4) | 17-03-2023 |
![]() |
|
International hospitality | Leidinggevende international hospitality (4) | 01-08-2023 |
![]() |
|
Keuken | Gespecialiseerd kok (4) | 01-03-2016 |
![]() |
|
Leidinggevende keuken (4) | 01-03-2016 |
![]() |
||
Zelfstandig werkend kok (3) | 01-03-2016 |
![]() |
||
Ondernemer horeca/bakkerij | Manager/ondernemer horeca (4) | 01-03-2016 |
![]() |
|
Meewerkend horeca ondernemer (4) | 01-03-2016 |
![]() |
||
Travel, Leisure & Hospitality (Gewijzigd 2020) | Leidinggevende leisure & hospitality (4) | 17-03-2023 |
![]() |
|
Leidinggevende travel & hospitality (4) | 17-03-2023 |
![]() |
Cross-over kwalificatie | Koppeling vanaf | Koppeling tot | |
---|---|---|---|
Leidinggevende international hospitality | 01-07-2018 |
![]() |